Cabana Croitor

in Muntii Rodnei si Suhard,1320m altitudine

Guestbook

Parerea ta conteaza!

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

9 Comments

Reply ArabellaBravo
7:00 PM on November 17, 2018 
Crema Artrovex este o crem pentru articulaii cunoscut pentru īmbuntirea funcionalitii esuturilor articulare ale corpului. Dezvoltarea sa este, de asemenea, cunoscut īn a neutraliza durerea, a scpa de afectarea mobilitii i a elimina inflamaia. Pentru efecte pozitive asupra articulaiilor, esuturilor conjunctive i cartilaginoase, aceast crem trebuie utilizat īn mod regulat. http://parazity.info/ Exercita īn mod regulat. Potrivit micare a articulaiilor vor beneficia, chiar i īntr-o situaie īn cazul īn care doare. Va fi mai flexibil, mai rezistent i boala nu va progresa atāt de rapid. Cu privire la oportunitatea de exerciii, v rugm s consultai cu medicul dumneavoastr scompozitie au terapeut fizic.
Reply Aalophowlagilm
1:52 AM on September 6, 2018 
Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-100mg-tablett
e/
Reply ATiegannaDam
8:54 AM on February 19, 2018 
Four to five glasses of this liquid have to be consumed every week to find the desired result. Once you discover the top natural remedies, you are able to yet again have full power over your sexual pleasures.
https://www.cialissansordonnancefr24.com/comment-agit-le-cialis/
Reply Marian
1:41 AM on February 7, 2018 
Oameni foarte calzi, primitori și ospitalieri
Reply Atwetrilycle
2:41 AM on October 6, 2017 
Others is capable of a bigger harder erection but cannot maintain it during sexual intercourse. Core maca through the supplier energetix is an herb that tests very well for many males.
Reply Grigore Adrian Bogdan
8:30 AM on March 8, 2014 
In noiembrie 2011 am facut cea mai frumoasa tura cu prietena mea in Muntii Rodnei.Nu stiam multe despre ei si cu ceva emotii am ajuns din Pasul Rotunda pana pe Ineu si retur intr-o zi.
a fost de neuitat ,mai ales ca nu am intalnit turisti ci doar linistea muntelui pe care o caut de fiecare data.cele trei varfuri :Rosu,Ineut,Ineu,mi-au produs trairi unice.E ceva acolo in zona aia ,cand stai cu varfurile astea fata in fata.
In aventura mea am avut un mare noroc si o cinste sa-l intalnesc pe domnul Liviu Croitor.Am fost cazat la cabana cu acelasi nume si am trait o prima seara ca intr-o casa din povesti.Numai eu,Marcela si doi prieteni de la silvic ai domnului Liviu.In scurt timp ,poate chiar intr-o saptamana ma reintorc la cabana.
Domnul Liviu s-a interesat de soarta mea si a Marcelei atunci cand noi nu eram ajunsi inapoi la cabana si deja se insera.Pentru tot ii multumesc si i doresc multa multa sanatate ,deoarece un om de o asemenea ospitalitatea si noblete rar am intalnit si nu as vrea vreodata sa-l pierd.
Cand ma gandesc la Cabana Croitor imi vine dorul de munte si chiar acum cand scriu am emotii si tare imi este dor de Rodnei.
Multumesc domnule Liviu Croitor,multumesc scumpa cabana!
Reply Gicu Mihai
9:32 AM on March 24, 2011 
Am intalnit niste oameni deosebiti, in locuri deosebite. Va multumim !
Reply strugar marius
7:48 AM on March 10, 2011 
E un loc unde poti uita de toate grijile zilnice, care mai ales astazi sunt cel mai mare dusman al organismului.Cu multe trasee turistice spre vf ineu 2279m,spre vf omului 1938m , lacul lala mare, lala mic,..pasul rotunda este un vis al oricarui turist care iubeste frumosul iubeste muntele, natura si care crede si vrea sa fie mai aproape de Dunezeu.Cabana familiei Croitor unde am fost de nenumarate ori, este un cuib al sufletului, care se purifica si zboara pe cerul de minunatii create de Dumnezeu.Cu oamenii pe care ii intalnesti acolo si in imprejurimi legi niste prietenii de neuitat si se intampla sa te revezi de foarte multe ori aici.Daca tot m-am inscris in acest comentariu vreau sa-l pomenesc pe amicul nostru Tarca Liviu Sorin care s-a stins din viata anul trecut si pe care il putem numi un " fiu al muntilor". VIZITATI CABANA CROITOR---MERITA!!!
Reply jon
12:07 PM on March 8, 2011 
Super tare la rotunda! Merita sa mergeti...

Recent Videos

2055 views - 0 comments
1799 views - 0 comments
1712 views - 0 comments
2258 views - 0 comments